Nederlands

Op zoek naar een leuke damesbroek in lengtemaat 36? In de webwinkel van Longlicious kun je terecht voor hippe damesbroeken met lengtemaat 36. Wij verkopen online broeken die speciaal voor lange vrouwen zijn. Dus zoek je nog een leuke damesbroek in lengtemaat 36? Bekijk dan onze collectie!

Bekijk ons assortiment

Damesbroek lengtemaat 36

In de reguliere winkels is het bijna onmogelijk om een damesbroek te vinden met lengtemaat 36. De meeste broeken gaan maar tot maat 34. Dat betekent dus dat je broek altijd net te kort is. Heel frustrerend! Gelukkig kun je bij ons online een hippe damesbroek kopen die wel lang genoeg is. Wij hebben een ruim aanbod damesbroeken in verschillende lengtematen, zoals maat 36, 38 en 40. Lange vrouwen hebben bij ons keuze genoeg wanneer ze op zoek zijn naar een damesbroek. Je hoeft de winkels niet meer af te gaan in de hoop een damesbroek te vinden die lang genoeg voor je is, want bij ons vind je heel veel verschillende broeken die wél in jouw lengtemaat verkrijgbaar zijn!

Ons aanbod damesbroeken in lengtemaat 36 is groot. Gelukkig verkopen wij naast een leuke damesbroek in lengtemaat 36 ook nog hippe bovenkleding speciaal voor lange vrouwen. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

Maar ook een leuk jurkje kun je als lange vrouw in onze webshop bestellen. Alle verhoudingen van onze kleding kloppen, dus je hoeft je nooit meer te ergeren aan je eigen kleding! Om je outfit compleet te maken kun je naast een leuke damesbroek in lengtemaat 36 en hippe bovenkleding, ook bij ons terecht voor schoenen. Uiteraard zijn dit elegante damesschoenen, maar dan een maatje groter dan in de winkel!

Neem je tijd en bekijk eens rustig ons assortiment kleding en accessoires speciaal voor lange vrouwen. Een mooie damesbroek in lengtemaat 36 in combinatie met een leuk shirt? Bestel het online en ontvang je kleding binnen enkele dagen in huis.

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.