Nederlands

Een trendy damesbroek in lengtemaat 38 nodig? Je vindt een geschikte damesbroek in lengtemaat 38 in de webshop van Longlicious. Wij verkopen speciaal voor lange vrouwen damesbroeken met lengtematen die je bijna niet in de reguliere winkels tegenkomt. Bekijk dus snel ons assortiment damesbroeken met lengtemaat 38 en vind een geschikte damesbroek voor jezelf!

Bekijk ons assortiment

Damesbroek lengtemaat 38

Een leuke hippe damesbroek in lengtemaat 38 is lastig te krijgen tijdens een dagje shoppen. Misschien dat je bij zaken die gespecialiseerd zijn in kleding voor lange vrouwen kunt slagen, dan heb je geluk. De reguliere winkels in de stad verkopen namelijk bijna geen damesbroeken in lengtemaat 38. In plaats van gefrustreerd te raken tijdens het winkelen, kun je beter onze online webshop bezoeken. Wij verkopen namelijk damesbroeken in lengtemaat 38 volgens de laatste trends op modegebied. De problemen van broeken met te korte pijpen zijn vanaf nu dus écht verleden tijd!

Wij hebben een grote collectie damesbroeken met lengtemaat 38. Of je nu op zoek bent naar een damesbroek in een hippe kleur of in een speciaal model, in onze webshop kan elke vrouw met lange benen slagen. En heb je de gewenste damesbroek in lengtemaat 38 gevonden? Bekijk dan ook eens de rest van ons assortiment. Zo verkopen wij speciaal voor lange vrouwen ook:

Omdat alle kleding in onze webshop speciaal gemaakt is voor vrouwen die langer zijn dan gemiddeld, vind je bij ons altijd kleding die perfect past bij jouw figuur. Om de juiste maat te bepalen kun je onze maattabel raadplegen. Zo weet je zeker dat die ene damesbroek of dat leuke shirt precies past voordat je het bestelt!

Neem een kijkje in onze webshop en vind jouw gewenste damesbroek in lengtemaat 38 of bestel andere hippe kleding uit onze collectie. Binnen enkele dagen na ontvangst van betaling ontvang je je nieuwe outfit thuis!

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.