Nederlands

Jurken voor lange vrouwen bestel je online in de webshop van Longlicious. Wij verkopen speciaal voor lange vrouwen trendy jurken met de juiste verhoudingen. Heb je als lange vrouw altijd al gedroomd van een leuke jurk die perfect past? Bekijk en bestel dan de jurken voor lange vrouwen in onze online collectie.

Bekijk ons assortiment

Damesbroek lengtemaat 40

Voor lange vrouwen is het altijd erg lastig om leuke kleding te kopen. Vaak zijn mouwen en pijpen van de kleding te kort of is de hele verhouding van een kledingstuk zoek. En ben je op zoek naar leuke jurken? Dat is helemaal lastig! Erg frustrerend, want zo heb je het gevoel dat je nooit eens leuke kleding kunt shoppen. Lange vrouwen kunnen daarom exclusief in onze webshop terecht voor prachtige jurken, geheel volgens de laatste trends op modegebied. Al onze jurken voor lange vrouwen zijn uiteraard te koop op lengtemaat. Zo verkopen wij jurken voor vrouwen met lengtematen 36, 38 en 40. Bekijk ook onze maattabel om te zien welke lengtemaat voor jou van toepassing is. Zo weet je zeker dat onze jurken perfect passen voordat je ze online koopt!

Naast jurken voor lange vrouwen verkopen wij uiteraard nog meer kleding voor vrouwen die langer zijn dan gemiddeld. Wij hebben een brede collectie, zodat je bij ons ook broeken of leuke shirts kunt kopen. Daarnaast verkopen wij ook schoenen voor vrouwen met grote voeten. Wat te denken van hippe pumps onder je nieuwe jurk? Leuk in combinatie met onze:

Voel je op en top vrouw en bestel exclusief bij ons jurken voor lange vrouwen! Maak je outfit compleet en koop online nieuwe kleding volgens de laatste trends op modegebied!

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.