Nederlands

Online op zoek naar lange damesjeans? In de webshop van Longlicious verkopen we online lange damesjeans. Je kunt hierbij denken aan lengtematen zoals maat 36, 38 en 40. Deze lengtematen vind je vrijwel niet in de gewone winkels, dus bekijk snel welke trendy lange damesjeans wij online voor jou verkopen!

Bekijk ons assortiment

Lange damesjeans online

Het kopen van damesjeans is voor de meeste lange vrouwen erg moeilijk. Maar het ergeren aan jeans met te korte pijpen is vanaf nu verleden tijd. In onze webshop vind je namelijk een breed aanbod damesjeans in diverse lengtematen, beginnend bij maat 36. Dat betekent dus dat lange vrouwen voor damesjeans bij ons aan het juiste adres zijn. De lange damesjeans die wij online verkopen zijn hip en modieus en voldoen altijd aan de laatste trends op modegebied. Of je nu op zoek bent naar een strakke damesjeans, een damesjeans met een speciale washing of een damesjeans in een hippe kleur: Wij verkopen online lange damesjeans in alle soorten en (lengte)maten!

Om uit te rekenen welke lengtemaat je precies hebt, kun je onze online maattabel raadplegen. Voordat je een lange damesjeans bestelt kun je controleren of de maten van de jeans daadwerkelijk kloppen met de maten die je normaal hebt. Zo weet je dus zeker dat je online bij ons een lange damesjeans koopt die perfect past!

Naast lange damesjeans verkopen wij online ook andere leuke kleding voor lange dames. Zo kun je bij ons terecht voor leuke tops, jurken, jacks en zelfs schoenen. Maar wij verkopen ook trendy accessoires zoals bijvoorbeeld:

  • Bijoux
  • Sjaals
  • Riemen

Je merkt het, in onze webshop kunnen lange dames een compleet nieuwe outfit bij elkaar shoppen. Je hoeft dus niet meer alle winkels af te gaan in de hoop leuke kleding in jouw lengtemaat te vinden. Bij ons vind je alle dameskleding, ook lange damesjeans, online op één plek! Bestel vandaag nog jouw favoriete kleding en ontvang je bestelling binnen enkele dagen in huis.

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.