Nederlands

Dames jeans in lengtemaat 38 bestel je online in de webshop van Longlicious. Wij hebben een breed assortiment dames jeans in lengtemaat 38, die je online op je gemak kunt bekijken. Van skinny jeans tot stretch jeans: Een dames jeans in lengtemaat 38 koop je hier!

Bekijk ons assortiment

Lengtemaat 38 dames jeans

Heb jij als lange vrouw ook zoveel moeite met het vinden van een dames jeans die lang genoeg voor je is? Raak je ook zo gefrustreerd tijdens het winkelen in de stad omdat ze steeds jouw maat niet hebben? Vanaf nu hoef je je niet meer druk te maken om het vinden van een geschikte dames jeans. Wij verkopen online namelijk dames jeans in speciale lengtematen. Zo kun je bij ons terecht voor dames jeans in de lengtematen 36, 38 en 40. Vanachter je computer kun je in alle rust al onze dames jeans bekijken. We hebben een breed assortiment dames jeans in bijvoorbeeld lengtemaat 38. Dus naar welk soort dames jeans je ook op zoek bent in lengtemaat 38, je vindt deze jeans bij ons!

Naast veel verschillende dames jeans in lengtemaat 38, verkopen wij ook nog een heleboel andere kleding voor lange vrouwen. Je kunt hierbij denken aan hippe kleding, volgens de laatste trends op modegebied, zoals:

Omdat alle kleding die wij online verkopen speciaal voor langere vrouwen is gemaakt, kloppen de verhoudingen altijd. Dat betekent dus dat je bij ons een trui kunt kopen waarvan de mouwen lang genoeg zijn en dat je bij ons terecht kunt voor een leuk jurkje die precies goed zit.

Bekijk snel onze dames jeans in lengtemaat 38 en neem ook eens een kijkje bij onze andere kleding. Zo kun je je dames jeans leuk combineren met een hippe top of een heerlijke trui. Bestel vandaag nog en ontvang je bestelling binnen enkele werkdagen in huis!

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.