Nederlands

Trendy dames jeans in lengtemaat 40 bestel je online! In de webshop van Longlicious vind je heel veel dames jeans in lengtemaat 40. En uiteraard allemaal volgens de laatste mode! Ben je dus op zoek naar een leuke, moderne dames jeans in lengtemaat 40? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment

Lengtemaat 40 dames jeans

Voor vrouwen met lengtemaat 40 is het vaak een drama om een broek in de juiste lengtemaat te vinden. Heb je ergens een leuke broek gevonden, dan is deze in veel gevallen niet leverbaar in lengtemaat 40. Want de meeste broeken in de reguliere winkels gaan niet verder dan lengtemaat 34. Speciaal voor lange vrouwen verkopen wij wél dames jeans in lengtemaat 40. En uiteraard zijn dit hippe jeans, precies volgens de laatste mode. Wij hebben een breed assortiment dames jeans in lengtemaat 40, zodat elke lange vrouw bij ons kan slagen. Of je nu op zoek bent naar een strakke jeans, een jeans met rechte pijpen of een jeans in hippe kleuren: Bij ons vind je heel veel verschillende soorten dames jeans in lengtemaat 40.

Naast dames jeans in lengtemaat 40 verkopen wij ook nog een aantal andere mode artikelen. Zo hebben wij naast een brede collectie dames jeans ook een grote collectie bovenkleding, zoals leuke tops, shirts, truien en jacks. Om dan je outfit helemaal compleet te maken, kun je bij ons ook nog terecht voor:

In ons Look Book kun je inspiratie op doen en bekijken welke kleding je perfect kunt combineren met de verschillende accessoires. Zo kun je bij ons dus niet alleen terecht voor dames jeans in lengtemaat 40, nee je kunt bij ons shoppen naar een geheel nieuwe look! Wij verkopen kleding met de juiste verhoudingen voor lange vrouwen. Vanaf nu dus nooit meer te korte broekspijpen of te korte mouwen. Bij ons kun je je helemaal uitleven en veilig online nieuwe dames jeans in lengtemaat 40 bestellen in combinatie met andere leuke kleding of accessoires.

 
 
 
 
 
 
 


WIJ ZIJN MET VAKANTIE TOT 30 SEPTEMBER.
Bestellingen worden vanaf 1 oktober weer geleverd.